MYROLL je domaći brend osnovan 2018. godine u Nišu. Sa željom da profesionalnim šminkerima ponudimo kvalitetne futrole i pojaseve za četkice i pribor koje nije lako naći na našem tržištu, nastali su PRO modeli koji su brzo privukli pažnju velikog broja šminkera.

Vremenom je naša ponuda postala bogatija za modele koje odgovaraju ne samo profesionalnoj upotrebi, već i svakodnevnim potrebama jedne žene.

Danas MYROLL nudi raznovrsne futrole za organizaciju šminke, kozmetike i četkica koje se po formi i funkcionalnosti razlikuju od ostalih nesesera na tržištu.

Svi proizvodi su napravljeni od fine eko kože i izdržljivih materijala koji se lako održavaju, a kupcima nudimo i mogućnost da sami odaberu kombinaciju boja koja odgovara njihovim potrebama.

Takođe, MYROLL uspešno sarađuje sa firmama koje se bave proizvodnjom, distribucijom i prodajom kozmetike, ali i sa firmama koje traže unikatni korporativni poklon za svoje saradnike.

Pravnim licima nudimo mogućnost izrade nesesera prema zahtevu, u svrhu dalje prodaje, promocije proizvoda i sprovođenja drugih reklamnih aktivosti. Stojimo vam na raspolaganju da zajedno osmislimo savršeno pakovanje za vaš proizvod.