Biranje proizvoda

Kada prona─Ĺete ┼żeljeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bi─çete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ─çete mo─çi da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite koli─Źinu proizvoda, uklonite jedan ili vi┼íe proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko ┼żelite da se vratite nazad i kupite jo┼í neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da zavr┼íite naru─Źivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem slede─çeg formulara. Prijava ─çe trajati 1-2 minuta, i nakon toga ─çete biti u mogu─çnosti da izvr┼íite naru─Źivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.

Zaklju─Źite naru─Źivanje

Da biste izvr┼íili naru─Źivanje, molimo izaberite ┼żeljeni na─Źin pla─çanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se sla┼żete sa Uslovima kori┼í─çenja, kliknite na Naru─Źi kako biste pre┼íli na slede─çi korak.

U zavisnosti od detalja porud┼żbine i dostupnih mogu─çnosti mo┼żda ─çe biti potrebno da izaberete na─Źin isporuke koji uklju─Źuje odre─Ĺene tro┼íkove. Proverite sve tro┼íkove isporuke pre zaklju─Źivanja porud┼żbine.